1.

 

Tao Marko Carras SZ2342296, f. 06.01.2017, HD: normal, ED: normal, IGP 3, AK

         


 

Hugh v. Eichenplatz

 

Tyson v. Köttersbusch

Quenn v. Löher Weg

Romina v. Köttersbusch

Alisha v. Eichenplatz

Zamp v. Thermodos

Daggi Cuatro Flores

Urbi Primo Grande

Ballack v.d. Bruckner Allee

Hagadahls Figo

Cleo v. Königsadle

Dala Primo Grande

Wegas v. Fichtenschlag

Ilana z. Kzywego

                                                      

       

Tao har været særdeles flittigt udstillet og har en lang række vinderplaceringer på de mindre skuer. I stærkere konkurrence har han hævdet sig pænt. Han blev sg 10 i unghundeklassen på BSZS i 2018 og året efter blev han V 16. Han er en kraftigt pigmenteret han med god substans og godt hoved. Han viser særdeles godt forsvarsarbejde og har en god familiebaggrund.                                                                                                                                                       

Hans far Hugh v, Eichenplatz er en hund med en stærk afstamning. Faderen til Hugh er Tyson v. Köttersbusch en Quenn – søn, som vi finder i mange stamtavler, moderen Alisha v. Eichenplatz stod 2 år i VA, hun er efter Zamp v. Thermodos med Hill v. Farbenspiel på modersiden. Taos mor er en datter af VA Ballack v.d. Bruckneralle.

 

I unghundeklassen fik han denne kritik af Rieker: Tao er stor, kraftig, meget typefuld, tør og fast. Han har et særdeles kraftigt hoved med mørk maske og mørke øjne. Tao har en udpræget høj manke med fast ryg og et udtalt afskydende kryds, som har god længde. Velvinklet for, særdeles velvinklet bag, lige front og veludviklede brystforhold i for og underbryst. Træder lige for, lidt snævert bag og viser langtrækkende kraftfulde bevægelser med særdeles frit fremgreb og virkningsfuldt fraskub.

Kåringsbeskrivelse: Stor, kraft- og substansfuld, harmoniske bygningsforhold, tør og fast, sat pigmenteret. Intensiv andel af sort over ryggen. Markant hoved, Kraftig underkæbe, Høj lang manke, Lige forløb af over- og underlinje, Særdeles langt og vellejret kryds, lang og velvinklet overarm, særdeles velvinklet bagpart, korrekt front. Harmoniske brystforhold med godt forbryst. Velafbalanceret bevægelse, der er meget jordvindende. Sikkert væsen. TSB udpræget.
Særlige bemærkninger: En kompakt udtryksfuld repræsentant for racen med korrekte bygningsforhold.

 

Ved fremstillingen i brugshundeklassen på BSZS i 2019 fremhævede Tao sig ved et flot forsvarsarbejde.