Markus v. Status Quo SZ 2171873, SchH3, AK1, HD normal, AA normal

                  

 

Særdeles velpigmenteret, type- og udtryksfuld, middelstor, middelkraftig han med gode bygningsforhold. tør og fast. Kraftigt hoved med udpræget maske, høj manke, lige, fast ryg, langt og vellejret kryds. korrekte vinkler, harmoniske brystforhold. Lige front og lige skridtfølge. Flydende, jordvindende, kraftfulde bevægelser. Sikkert væsen. TSB udpræget. Slipper.
  Markus er en hund med en livlig og  energisk fremtræden.  Ved fr emføring falder hans høje skulder og lange bevægelser i øjnene. Han har været en særdeles efterspurgt han. Hans første hvalpe viser mange af de samme takter som faderen.

                                                       

Markus’ hvalpe viste allerede tidligt stort livsmod og meget drift. Forskellen på dem og hvalpene efter Magnum z. Kolbenguss på den samme tæve var slående. Markus’ ejer siger selv, at hundens gode driftniveau stammer tilbage over moderlinjen, der er godt funderet på det område. Går man tilbage i stamtavlen kommer man til Jolly v. Merlin. Hendes far Falco v.Merlin havde gode hunde i stamtavlen som Narro v.d. Kahler Heide,  Negus v. Kirschental og Canto v. Ammerlandeck, men det er først og fremmest moderen Zehla v. Lentulo, der er interessant. I hendes stamtavle er der en lang række hunde, der i dag står som bekendte nedarvere i brugshundelinjerne. Det drejer sig om Cäsar v. d. Hattsteinburg med både Marko v. Cellerland og Frei v.d. Gugge i stamtavlen, ligesom Bernd v. Lierberg optræder flere steder. Endelig er der en stor ophobning af Ex v. Riedstern, en DDR hund, der selv er indavlet på Ali v. Gränert, en betydelig nedarver, der går igen mange steder i dag blandt andet gennem Robby v. Glockeneck og Lasco v. Westfalenspross.

 

Quenn v. Löher Weg

 

Uran v. Moorbeck

Ursus v. Batu

Vina v. Moorbeck

Elsa v. Kuckucksland

Emo v.d. Wienerau

Kerry v. Feuermelder

Queeny vd Malchover Aue

Esko v. Dänischen Hof

Janko v. Fürstenberg

Una v. Oxalis

Grace v.d. Malchover Aue

Unko v. Haus Ziegelmayer

Dascha v.d. Malschower Aue

                                                      

                                                                                                                                                                               tilbage